Ons meisje van 9 jaar heeft ADHD. We hebben zo veel geprobeeerd om haar beter te begrijpen maar ergens liepen we steeds vast. Toen kwam oma met het idee om misschien een keer contact te zoeken met Marjon. Dat hebben we gedaan.

Onze mooie dame is er zo van gegroeid! Wij begrijpen haar nu heel goed. Marjon heeft haar meer rust gegeven door spelenderwijs spelletjes met haar te doen en tips te geven om haar gedachten wat meer in balans te brengen.

Ik zag ADHD echt als een groot ding…..maar heb geleerd dat het ook echt iets moois kan zijn.

-Moeder-

“Ik vond het stom toen ik voor de laatste keer was,
want ik vond het leuk om naar Marjon te gaan.
Ik vond alles leuk, ik kan niet kiezen wat ik het leukst vond.
Vaak denk ik nog aan het briefje: Ik wil het, ik kan het, ik doe het!

-Meisje 12 jaar-

Onze dochter is na de begeleiding van Marjon een stuk zekerder geworden.

Ze staat een stuk sterker in haar schoenen.

Ze vond het erg fijn om naar Marjon toe te gaan en kwam heel ontspannen weer thuis.
Ze heeft haar handvatten gegeven om met haar onzekerheid en faalangst om te gaan.

Marjon is ontzettend lief, rustig en geduldig met kinderen.
Wij zijn erg blij dat ze onze dochter zo goed heeft geholpen.


-Moeder-

Ik vond het elke keer weer leuk om naar Marjon toe te gaan. Ik vond het leuk omdat ik veel van haar kan leren. Ik weet nu hoe ik met mezelf om kan gaan, hoe ik voor mezelf kan opkomen en ik kan me beheersen.

Het rollenspel vond ik het allerleukst!

Kinderen die ADHD of ADD hebben kunnen veel van Marjon leren.

– Meisje 9 jaar-

Onze dochter durft nu veel beter ‘nee’ te zeggen en kan grenzen aangeven bij haar vriendinnen. Ook vertelt ze veel meer.

-Moeder-

Ik kan het nu alleen! Stevig staan vond ik het allerleukst…….én de eigenwijsjes. Ik durf nu dingen! Alleen naar huis lopen, alleen ijsjes kopen voor vrienden en mijzelf én zelf naar binnen bij Koperen Kees.

– Jongen 8 jaar –

Onze zoon kwam graag naar de lessen/trainingen van Marjon en is hier enorm van gegroeid. Hij staat sterker in zijn schoenen en is veel zekerder van zijn zaak. Onbewust heeft hij een heleboel opgestoken want het is niet dat wij hem zijn gaan pushen. Het komt uit onze zoon zelf om dingen te doen en durven. We willen je hier enorm voor bedanken.

Ik wil het, ik kan het, ik doe het!

– Moeder –


Op school liep onze 8 jarige zoon vast op meerdere vlakken. Lastige concentratie, snel overprikkeldboosheid en veel buikpijn.

Na 6 sessies bij Marjon kunnen we zeggen dat onze Pim weer veel beter in zijn vel is komen te zitten. We horen hem niet meer over buikpijn. Hij gaat blij naar school en het allerbelangrijkste hij begrijpt zichzelf beter!!

Pim heeft met plezier de sessies bij Marjon gedaan. De buitensessies vond Pim het leukste, vrij in de natuur en daarbij op een speelse manier opdrachten doen.

Thuis zijn wij ook aan de slag gegaan met de opdrachten van Marjon. De blije cirkel, stevig als een boom leren staan en het afleiden spel.

Marjon is een coach die rust uitstraalt waardoor Pim zich direct op zijn gemak voelde. Hij vindt het zelfs jammer dat hij er niet meer heen hoeft.

Bedankt Marjon, voor de coaching en de handvatten die je niet alleen Pim meegegeven hebt maar ook waar wij als ouders mee aan de slag kunnen.

-Moeder-

We hebben Marjon benaderd als coach voor onze zoon aangezien zij op haar website aangeeft dat zij als ADHD coach gespecialiseerd is in kinderen en de school ook betrekt bij haar trajecten.

Na de uitgebreide intake hebben we gelijk 6 afspraken vastgelegd, wat houvast in het traject geeft. De coaching is nu afgerond en we zijn erg blij dat we voor Marjon hebben gekozen.

Wij werden als ouders aan het einde van elke sessie bijgepraat over wat ze met onze zoon had besproken en behandeld en waar dit ook goed voor was/kon zijn en in welke situaties we deze ‘handvatten’ kunnen inzetten. ook gaf ze elke keer duidelijk aan wat onze rol is of wat ons handelen voor effect kan hebben om verandering teweeg te brengen. Ze draaide hierbij ook geen standaard programma af. Ze vroeg regelmatig waar wij behoefte aan hadden qua focus in het traject en daar stemde zij dan een volgende sessie op af.

Ze keek ook naar waar onze zoon behoefte aan had en waar hij baat bij heeft en plezier aan beleefd. Ook met school heeft ze proactief het contact opgezocht en aangegeven wat zij doet en wat school in dit proces kon bijdragen.

We hebben goede ‘werkbladen’, nalees stukken en oefeningen gekregen waar we ook in de toekomst op terug kunnen grijpen als dat weer nodig is. Mocht het zo zijn dat we in de toekomst het idee hebben dat we weer baat hebben bij coaching van onze zoon, dan zal Marjon de eerste zijn die we hier weer voor vragen!

-Vader & moeder-