Stel je wilt jullie coachtraject combineren met bijvoorbeeld:

  • coaching voor jezelf als ouder,
  • voeding,
  • voedingssupplementen,
  • acupunctuur,
  • kinesiologie enz enz.

Dan kan ik me dat heel goed voorstellen en ik raad het je zelfs aan. Het lichaam zit namelijk zo mooi en bijzonder maar ook ingewikkeld in elkaar. Het is dus fijn om vanuit verschillende punten te bekijken wat werkt.

Soms zou ik willen dat ik ALLES kan maar helaas is dit niet het geval, ik heb mij gespecialiseerd in het coachen van kinderen en hun ouders maar het zou dus goed kunnen zijn om dit te combineren met collega’s die hier weer op hun manier naar kijken. Ga voor jullie zelf eens onderzoeken wat bij jullie past en Wat Werkt Wel voor jullie.

Neem hieronder een kijkje…… het zijn bedrijven die ik ken, ik weet hoe ze werken en daar sta ik achter. Dit lijstje zal ik steeds wat verder uitbreiden. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het me dan weten dan zoek ik met je mee!

Succes met onderzoeken!

Bas is een collega van de AD(H)D coach opleiding. Hij is een ervaringsdeskundige die staat voor down to earth AD(H)D coaching gericht op mogelijkheden. Ben je een (jong)volwassen man of vrouw dan ben je bij Bas aan het goede adres.

Website: www.puurblaauw.nl

telefoonnummer: 06-42100082

e-mail adres: info@puurblaauw.nl