De zon! Als je aan mij zou vragen waar ik blij van word dan is dat zeker weten de zon. Zon in de winter op een koude dag, de zon die stiekem tussen de bomen door de kamer in schijnt én natuurlijk de zon op een mooie zomerse dag op het strand.

Samen met mijn man en twee kinderen zoeken we ook regelmatig de zon op in het buitenland. Wat is dat heerlijk, we genieten, we zijn vrij, we hoeven even niks.

Marjon Moerman

Maar, herken jij dat ook? Op vakantie verloopt alles met de kinderen relaxt en soepel maar thuis of op school is dat anders. Er moeten dingen. We moeten op tijd op school zijn, we moeten huiswerk maken, we moeten stil zitten in de klas, we moeten, noem maar op!

Mijn eigen ervaring met een ADHD diagnose
Vooral bij mijn dochter herkende ik dat. Ze hoort, ruikt, voelt, proeft en ziet werkelijk alles. Niets ontgaat haar. Tijdens de vakantie heeft ze dit natuurlijk ook maar dan geeft dit nul problemen. Maar thuis en op school is dit net even anders. Ze heeft een test ondergaan en ja waarschijnlijk heeft ze ADHD. We zijn hier verder niet mee doorgegaan.

Wij wilden dat er iets zou veranderen, en een officiële diagnose was naar ons idee niet de oplossing, een AD(H)D coach wel!

Waarom AD(H)D coachen?
Mijn dochter heeft na een aantal bezoekjes aan de coach meer rust gekregen en ik ben haar hierdoor ook beter gaan begrijpen.

Dat wil ik elke ouder meegeven; op een liefdevolle manier kijken naar de oorzaak van gedrag. Want als we er vanuit gaan dat “elk gedrag een positieve intentie heeft” dan word het interessant om te ontdekken waar dat gedrag vandaan komt.

Ik kijk graag met jullie mee en kan met de juiste tools ook in jullie gezin de zon weer laten schijnen!

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Vrijblijvend kennis maken kan altijd, het intake gesprek is gratis.


Lieve groetjes,
Marjon Moerman – Bergwerff

Mijn scholing
2019 SEO kindercoachopleiding “Leren is Zijn”
2018 Workshop “Kijken naar je kind”
2018 Certificering AD(H)D coach
2018 Systemisch Werk
2017 Certificaat deelname AD(H)D coach